Til salgs

Å finne sin Spaniabolig er som å lete etter en drøm av et hus. For å komme dit kreves det stor innsats og interesse . Man må holde hodet kaldt, vite hva man gjør og vite hva man ønsker seg. Fortell oss hva du vil ha. Gjennom vårt kontaktnett av utbyggere, meglere og huseiere så kan vi sammen finne akkurat den boligen du har drømt om.

Vi snakker norsk og under prosessen  oversetter vi for deg.  Vi har deltatt på mange eiendomsoverdragelser i Santa Pola og er godt kjent med prosedyrene i forkant av kjøp med anskaffelse av spanske identitetsnr, bankonto evt finansiering gjennom våre kontakter, videre ved overdragelse av skjøte, etterarbeidet for nye huseiere, innbetaling av skatter i forbindelse med huskjøp.

Spaniaportal kjenner Santa Pola-området meget godt. Vi kan hjelpe deg å finne området du vil bo i. Utvalget er bredt. Vi har strandboliger med havutsikt rett ved Middelhavet, moderne sentrumsleiligheter, landlige hus med palmehager og eget svømmebasseng. I Santa Pola har vi mange former for bungalower, de fleste med tilhørende fellesområder med store basseng, hager og parkering.

Spaniaportal jobber med de lokale utbyggerne og kan tilby de nyeste prosjektene. Vi vet om de som er på tegnebrettet og de som er under oppføring.

Vår lokalkunnskap kommer bestandig våre kunder til gode!

OVER THE SEA

Nytt prosjekt i Santa Pola

Utbygger Promociones Las Gaviotas
Denne takterrassen er en av byens beste!

Denne takterrassen er en av byens beste!

 

Rimelig leilighet i sentrum

Kun € 78 000,- + off avgifter

P4060673-red

Bolig i andalusisk stil og spansk miljø

 

 

Påkostet rekkehus Playa Lisa, Santa Pola

Kun € 145 000- + off avgifter

Uteplass-2

Stor uteplass med god morgensol hele året

 

Spaniaportal’s Facebookside

SuperWebTricks Loading...